Dolly lichtgewicht bakfiets

De Dolly bakfiets is een trendy voertuig met uitstekende rijeigenschappen. De fietsen zijn volledig in Nederland geassembleerd en voldoen aan de beste kwaliteitseisen. Door het gebruik van 8 Shimano Nexus versnellingen en Shimano rollerbrake of hydraulische schijfremmen is de fiets technisch helemaal bij de tijd. Versterkte Bigbull velgen en Schwalbe PLUS anti-lek buitenbanden zorgen voor vele probleemloze kilometers. Een gesloten kettingkast zorgt voor extra veiligheid en minder vuil tussen de versnellingen.

Eigenschappen van de bakfietsbak

De fietsen zijn allemaal voorzien van een dubbelwandige kunststof bak. Dit heeft vele voordelen: De bak is veel lichter en sterker in vergelijking met een houten bak. De bak heeft comfortabele ronde hoeken en brede randen en kan niet splinteren. Ze zijn goed bestand tegen het Hollandse weerbeeld en de dubbele wand werkt bij een ongewilde botsing als een bumper. Het maakt de fiets ook extra goed wendbaar.

Personaliseer de bakfiets

De Dolly bakfiets is verkrijgbaar als traditionele fiets of als elektrische fiets met een 450- of 600 Wh electromotor. Er is keuze uit 4 verschillende framekleuren en 12 kleuren voor de dubbelwandige kunststof bak. Via de website stel je zelf de gewenste combinatie samen. Voor zakelijke toepassingen is er een Cargo transportuitvoering. Deze fiets heeft een regenbestendige lichtgewicht flightcase met ingebouwd slot. Met een inhoud van 280 liter en een laadvermogen tot 80 kilo is de fiets voor vele toepassingen te gebruiken.