Canna hydro, een geweldig product

Sinds ik canna hydro gebruik voor mijn plantjes, zie je deze met de dag groeien. Omdat ik deze tip van één van de medewerkers van de Growexpert had gekregen, heb ik hier dankbaar gebruik van gemaakt. Dit zorgt ervoor dat je een gezonde en krachtige groei van de plantjes, en een goede wortelontwikkeling krijgt. Hoe je dit spul precies moet gaan gebruiken, staat op de website van deze webshop. Zo staan er nog veel en veel meer tips in tricks hier op. Maar ook een zeer groot assortiment aan kweekbenodigdheden. Hier kan je werkelijk van alles kopen, voor een zeer geslaagde oogst.   canna hydro

Een beetje canna hydro en een beetje water, doet wonderen

Omdat ik nog niet zo heel erg lang met het kweken ben begonnen, is alles nieuw voor mij. Het leek mij dan ook verstandig om eerst informatie te vragen, voordat ik van alles in huis ga halen. Voor deze keer ben ik dan ook naar de winkel in Landgraaf gegaan. Maar het is ook mogelijk om de hulp van een medewerker online te vragen.

Nadat ik een zeer goed gesprek met een medewerker heb gehad, over hoe te beginnen met het kweken van plantjes, ben ik aan het inkopen geslagen. Deze keer in de winkel, de volgende keer makkelijk online.