Vind een geschikt kerstgeschenk voor personeel

Als je een kerstgeschenk voor personeel zoekt ben jij bij Pluimen.nl zeker aan het juiste adres. Je kunt er een pluim kopen die door de ontvanger geheel naar eigen wens gebruikt kan worden. Met een pluim heb je namelijk veel mogelijkheden.

Wat is een Pluim?

Een Pluim is een soort cadeaukaart maar dan net even anders. De kaart wordt geleverd op A4 formaat en je kunt deze laten voorzien van een persoonlijke foto en tekst indien gewenst. De kaart kan ook geleverd worden met een extraatje maar dat is optioneel. Wil je liever geen papieren exemplaar geven maar een digitaal cadeau aan je personeel? Ook dat is mogelijk met de Pluim. Ook deze kan gepersonaliseerd worden met tekst en er komen geen extra kosten bij. De Pluim kan bij iemand bezorgd worden via de mail.

Veel mogelijkheden met een Pluim

Een Pluim kan voor allerlei bedragen gekocht worden dus is deze ook voor iedere beurs bereikbaar. Je kunt zelf bepalen hoeveel je er aan wilt uitgeven en de ontvanger ervan kan ermee doen wat hij of zij wil. De mogelijkheden zijn groot want je kunt er bijvoorbeeld een dagje mee uit naar de dierentuin, welness, pretpark enzovoort maar de Pluim is ook in te wisselen voor een leuk geschenk als je liever thuis blijft. De ontvanger kan zelf op de site kijken wat hij of zij ermee wil doen. Op die manier geef je een cadeau waar iedereen wat aan heeft omdat je er zoveel verschillende dingen mee kunt doen. Zo zit er altijd wel iets bij dat iedereen leuk vindt en doe je de mensen er ook echt een plezier mee. Als de waarde van de Pluim teveel is voor het geschenk naar keuze kun je het resterende bedrag ook altijd later nog gebruiken.