Sleutelhanger met foto, het perfecte cadeau

Tegenwoordig zie je het steeds vaker; gepersonaliseerde cadeaus. Armbanden met een eigen tekst, sokken met een uniek printje of een mok met een foto erop. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het laten maken. Zo wordt er ook steeds vaker een sleutelhanger met foto als cadeau gegeven. Een super leuk en origineel cadeau! Zo heb je een uniek cadeau dat helemaal gepersonaliseerd is. Maar hoe zorg je ervoor dat je de perfecte foto maakt voor in de sleutelhanger? 

Zorg voor een goede camera

Het is natuurlijk belangrijk dat je de foto voor in de sleutelhanger maakt met een goede camera. Dit hoeft helemaal geen professionele camera te zijn. Je kan de foto tegenwoordig ook al maken met de camera van je telefoon. Het is dan wel belangrijk dat je zorgt dat de lens van je telefoon goed schoon is en dat er geen vlekken op de lens zitten. Zo krijg je een prachtige sleutelhanger met foto zonder vlekken. Daarnaast moet je ervoor zorgen dat je tijdens het maken van de foto je telefoon goed recht houdt. Dit zorgt ervoor dat de foto mooi in het midden komt te staan en niet scheef. 

Foto achteraf bewerken

Als je de foto hebt gemaakt kan je de foto nog bewerken in allerlei apps. Je kan bijvoorbeeld de achtergrond bewerken of het contrast veranderen. Dit zorgt ervoor dat de effecten van de foto’s heel anders eruit komen te zien. Je kan hiervoor allemaal gratis programma’s gebruiken en het is heel makkelijk om te doen. Er zijn allerlei uitlegfilmpjes op het internet te vinden. De sleutelhanger met foto wordt op deze manier extra origineel door de extra effecten die je kan toevoegen. Je kan ook nog oneffenheden op de foto weghalen of bijvoorbeeld mensen op de foto die er niet bij horen weghalen. Dit allemaal zorgt voor een nog beter resultaat. 

Zorg voor een mooi moment

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je een goed moment hebt om vast te leggen. Zorg dat je altijd een camera bij de hand hebt zodat je altijd de foto kan maken. Leuke momenten ontstaan vaak spontaan. Het is ook leuk als de sleutelhanger met foto een herinnering is van een gezellig moment die jij hebt vastgelegd met je camera. Zorg er dus voor dat je genoeg foto’s maakt van deze momenten zodat je uit veel foto’s kan kiezen en de beste eruit kan halen!

Een sleutelhanger met foto die perfect is

Het is dus heel leuk om een sleutelhanger met foto te geven. Het is nog leuker om een sleutelhanger te geven met een foto die gemaakt is op een moment die een herinnering heeft of waar een betekenis achter zit. Als je het dan ook nog voor elkaar hebt om die foto goed te maken dan is dat helemaal fantastisch. Zorg er daarom voor dat je altijd je camera bij de hand hebt. Als je bijvoorbeeld andere mensen op de foto hebt staan is dat helemaal niet erg. Je kan ze altijd nog weg photoshoppen. Het gaat natuurlijk om de herinnering! 

Zou je nou zo’n leuke sleutelhanger met foto willen kopen? Neem dan eens een kijkje op de website van Shoppe!