Pennen cadeau

Wanneer je een leuke cadeau wilt geven aan iemand die is begonnen met een nieuwe baan of een eigen bedrijf heeft opgezet, kom je al snel uit op een bloemetje of plant. Het is alleen ook erg leuk en handig om een luxe pen cadeau te geven. Een bekend merk voor luxe pennen zijn parker pennen. Dit bedrijf maakt al pennen sinds 1988. Je hebt de keus uit vulpennen, balpennen, rollerball en de vulpotlood. Voor ieder wat wils dus. Natuurlijk zijn er nog veel meer andere merken waar je een leuke maar luxe pen kan kopen.

Parker pennen

Zoals ik al had gezegd heeft de Parker pennen veel verschillende soorten pennen. Een van de bekendste is dus de rollerball. Dit is een pen die lijkt op een balpen maar met inkt van de vulpen. Op deze manier kreeg je overal dezelfde hoeveelheid inkt. Bij een inktpen kan het ook nog wel eens gebeuren dat het puntje af breekt, dat zal je bij de rollerball niet ervaren. Deze pennen hebben een oneindig leven. Je kan een parker pen al aanschaffen vanaf 12 euro. 

Montblanc

Je kan natuurlijk ook een luxe Montblanc vulpen kopen. Dit is een van oorsprong, Duits bedrijf die al sinds 1906 vulpennen maakt en verkoopt onder een andere naam. Sinds 1910 gaan ze door met de naam Montblanc waarbij ze veel meer verkopen dan alleen schrijfinstrumenten. Zo kan je denken aan horloges, brillen, manchetknopen, juwelen en zelfs parfum. 

Dit bedrijf heeft een rijke en luxe geschiedenis en dat stralen ze ook uit op hun producten. Als je dus opzoek bent naar een luxe pen, ben je bij Montblanc bij het juiste adres. Hierbij kan je kiezen uit balpennen, vulpennen,fineliner, rollerbal en noem het maar op. 

Lamy pennen

Nog een pennen merk is Lamy. Dit is een groot bedrijf met meer dan 200 winkels in 80 verschillende landen. Het bedrijf is opgericht in 1930 in Duitsland en is een van de meest aantoonbare bedrijven waarbij milieuvriendelijkheid bovenop staat. Ze proberen daarom al hun pennen door zomer energie te laten maken en ze vangen het regenwater op via bakken. 

Ook Lamy heeft een ruim assortiment aan pennen. Je kan zelfs kiezen tussen de lamy pennen set of een van de andere 200 modellen die het bedrijf heeft. Dus of je nu opzoek bent naar iets vrouwelijks, mannelijks, modern of klassiek. Grote kans dat je het bij Lamy zal vinden. Buiten schrijfmateriaal heeft Lamy ook accessoires, hierbij kan je denken aan etuis en notebooks. Lamy pennen hebben een beginprijs van 10 euro en kunnen oplopen tot boven de 300 euro. 

Tot slot

Een pen cadeau geven is dus erg handig en straalt ook een bepaalde luxe uit. Een goede pen kan misschien duur zijn maar ze hebben wel een oneindig lang leven.