Mooiste manier om je zwangerschap te vereeuwigen

Een zwangerschap is natuurlijk een bijzonder iets. Het is een fase in je leven, waar je je eigen leven op een uiterst intense manier deelt met een ander, nog niet volbracht en zelfstandig wezen. Het is dan ook niet gek dat veel moeders graag een blijvende herinnering – afgezien het kind, natuurlijk – willen overhouden aan de zwangerschapsperiode.

Iedereen kent dan ook wel het fenomeen van de zwangerschapsfoto. Dit is natuurlijk ook een erg mooie en goede manier om je dikke buik op het beeld te vereeuwigen. Maar omdat het al zo vaak gedaan wordt, neigen we het ook wel iets clichés te vinden. Weer een zwangerschapsfoto!

Maar goed, ik hoor je denken, wat is het alternatief? Tuurlijk je kan je man vragen af en toe wat te filmen en fotograferen, maar daar komt waarschijnlijk ook niets moois uit. Gelukkig bestaat er nog wel een andere goede optie. Waarom laat je niet een beeldje van je zwangere buik maken. Een beeldje zwangere buik kun je gemakkelijk laten maken met bodycasting. Hier leggen we je er kort iets over uit. 

Bodycasting

Met bodycasting maak je van je eigen lichaam een mooi 3d kunstwerk. Hoe gaat dat in zijn werk? Bij bodycasting wordt er, door gebruik van verschillende technieken, een mal gemaakt van jouw lichaam. Je kiest zelf welk lichaamsdeel je wilt casten, en ook zelf hoe je gaat poseren. Het is dus een erg persoonlijk beeld. 

Na het casten gaan er enkele weken voorbij, waarin het beeld gefabriceerd wordt. Na enige tijd haal je je beeld op en zet je het op je gewenste plek neer. Zo heb je een blijvende herinnering aan iets moois als zwangerschap.

Een unieke ervaring

Waarom is het maken van een zwangerschaps beeldje nu zo bijzonder. Nou, vooral omdat het bodycasten een leuke en intieme ervaring is waarbij jouw zwangere lichaam centraal staat. Om professionele wijze wordt er een uniek beeld van jouw lichaam gemaakt. Dat kunnen maar weinig mensen zeggen!