Een origineel cadeau gitaar leren spelen

leren-gitaar-spelen.logoVorige maand was mijn broer jarig en dat moest groot gevierd worden want hij bereikte een mooie leeftijd, hij had iedereen uitgenodigd en het was een groot feest. Omdat hij een speciale leeftijd bereikte besloot ik om een heel origineel cadeau aan hem te geven namelijk gitaar leren spelen door middel van een cursus. Op de dag van zijn verjaardag gaf ik hem een kaart met het nieuws erop dat hij een cursus ging volgen, hij was er sprakeloos van en was dol enthousiast. Een week later zou de cursus al starten en daar had hij erg veel zin in.

Geslaagd cadeau

De dag dat zijn cursus gitaar leren spelen zou beginnen kwam hij al meteen langs om te vertellen hoe geweldig het was en wat hij allemaal al geleerd had. Hij was super blij ermee en kon niet wachten tot zijn volgende les zou zijn, ook kreeg hij huiswerk mee zo dat die thuis ook goed kon oefenen met technieken en noten lezen. Een aantal weken later was hij nog steeds enthousiast over de cursus en dat liet die aan iedereen merken, het was dus echt een geslaagd cadeau.

Tip als cadeau

Wanneer je iemand kent die dit ook wel leuk zou vinden als cadeau te krijgen kun je diegene gemakkelijk zelf aanmelden op de website van het leerbedrijf. Binnen een paar stappen is de cursus dan geregeld en kan jij dit ook als origineel cadeau geven aan iemand in jouw omgeving die ook muzikaal is.leren-gitaar-spelen