Bedrukte bierverpakking maakt de biertjes nog leuker

VERZENDDOOS

De bedrukte bierverpakking is een erg leuk en origineel geschenk. Je kunt je eigen etiket laten maken en bedrukken of de verpakkingen voorzien van jouw eigen logo of persoonlijke boodschap. Alles wat je laat bedrukken is van topkwaliteit. De bierverpakking zorgt voor het ultieme gevoel van een cadeau. Je geeft zo een echt persoonlijk cadeau wat veel leuker is dan een gewoon kratje bier, of een paar flesjes. Je zult het biertje zo extra speciaal maken. Wij hebben voor elke gelegenheid de perfecte etiket. Soms is het fijn om zo te communiceren.Bij ons Emkapak verpakkingen zijn wij verpakkingsspecialist. Zowel voor de standaard bierverpakkingen als voor de bedrukte en maatwerk verpakkingen. Wij garanderen goede service en kwaliteit

Verschillende keuzes

De verpakkingen zijn in verschillende varianten verkrijgbaar.  De verpakkingen zijn er in elke maat, dus alles is mogelijk op gebied van design en indeling. Een bedrukte bierverpakking is niet alleen erg leuk, maar ook erg handig. Het is zo veel eenvoudiger om mee te nemen en je kunt leuke bier combinaties maken en thema’s extra aandacht geven. 

Er zijn veel verschillende categorieën van bierverpakkingen. Je hebt de bier dozen, bierdragers, bierkratten en bier rekken. Er vallen zoveel leuke combinaties te maken, je kunt een leuk glas in het midden erbij zetten. Bij deze verschillende soorten bierverpakkingen hebben we ook bijpassende bierglazen. Zo kun je een mooi pakket samen stellen. Je kunt ook zelf kiezen hoeveel biertjes je wilt. De bierkratten zijn van 100% FSC hout gemaakt.