Wil jij een mobiele cocktailbar huren?

mobiele cocktailbar hurenZoals jullie weten geef ik graag cadeaus. Ik heb de afgelopen jaren dan ook veel feestjes en verjaardagen gehad. Het wordt natuurlijk steeds moeilijker om origineel te zijn met het geven van cadeaus. Zo had ik laatst met een aantal vriendinnen een cocktail bar gehuurd. Een mobiele cocktailbar huren kun je eenvoudig doen via cocktail-experience.nl. Omdat we dit op een zaterdagavond hadden gedaan was het de ideale activiteit om ons voor te bereiden op een stapavond.

cocktail experienceOmdat ik dit jaar alles moest gaan regelen, ben ik online gaan zoeken. Per toeval kwam ik op deze site en heb hier eerst even goed rondgekeken. De recensies waren goed dus vandaar dat ik gebruik heb gemaakt van hun diensten. De jarige was direct enthousiast en iedereen wist dat wij een gezellige avond tegemoet zouden gaan.

We hebben enorm veel gelachen

cocktailAllereerst wil ik Cocktail Experience bedanken voor hun goede begeleiding. De trainer was erg gezellig en hij kon elk favoriete drankje die wij kennen maken. Natuurlijk hadden wij als vriendinnen ook enorm veel met elkaar gelachen. Natuurlijk was niet iedereen even handig met het shaken van cocktails met dat mocht de pret natuurlijk niet drukken.

Wij kunnen nu inmiddels verschillende mixtechnieken toepassen. Ik kan nu zelfs met zekerheid zeggen dat ik de perfecte Bloody Mary kan maken. Wil jij ook eens een origineel cadeau geven en een mobiele cocktailbar huren? Bezoek hun website dan voor meer informatie. Wellicht dat jij binnenkort ook zo’n top avond tegemoet gaat!