Wie kan uw bedrijfslogo op aanstekers bedrukken?

Ik heb al een aantal jaar een bedrijfje. Dit loopt ook ondanks corona nog steeds erg goed. Mijn bedrijfje richt zich op schoonmaak klussen van grotere panden. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld scholen, fabrieken of ziekenhuizen. Ik ben in de omgeving vrij bekend van naam maar ik merk dat buiten onze stad mijn naam nog niet heel bekend is. Doordat er maar een beperkt aantal klussen per week is bij de meeste bedrijven wil ik eigenlijk wel graag meer naamsbekendheid creëeren in de omgeving. Zo kan ik misschien ook klussen krijgen in nabij gelegen steden en of dorpen. Ik heb lang nagedacht over hoe ik deze naamsbekendheid zou willen realiseren maar veel verder dan mezelf op sociale media kenbaar maken kwam ik niet. Uiteindelijk heeft een vriend van mij me erop gewezen dat ik een product moest laten bedrukken. Deze producten zou ik cadeau kunnen doen aan mijn vaste klanten maar ook aan familie en vrienden. Dit is niet alleen leuk voor hun, maar tegelijkertijd maak ik op die wijze reclame voor mijn bedrijf. Ik heb nagedacht over wat ik dan zou willen, en heb toen besloten om aanstekers te bedrukken. aanstekers bedrukken is in mijn ogen de ideale zet. Aanstekers worden namelijk veel gebruikt door mensen over het algemeen. En daarnaast zijn aanstekers relatief laag in waarde. Dit is niet alleen fijn voor mij om de kosten te drukken, maar dit heeft ook een ander voordeel. Veel mensen hebben namelijk niet echt veel waarde zitten in hun aanstekers, hierdoor laten ze aanstekers snel liggen of lenen ze ze uit. Op die manier kan ik mijn naamsbekendheid nog verder krijgen dan alleen mijn eigen vertrouwde kringen. Ik was, zoals u begrijpt, helemaal enthousiast over dit idee en ben gaan kijken op internet waar ik aanstekers bedrukken kon. Zo ben ik op de site van interrelatiegeschenken.nl terechtgekomen. Op deze website zijn er veel verschillende opties wat betreft het bedrukken van producten. Ook aanstekers bedrukken was een van de mogelijkheden. Ik heb dit gelijk gedaan.

Voordelig grote aantallen aanstekers bedrukken

Ik ben erg blij met de aanstekers die ik via deze site heb laten bedrukken. aanstekers bedrukken ten behoeve van het vergroten van mijn naamsbekendheid was iets wat ik in eerste instantie niet voor ogen had. Toch ben ik erg blij met deze keuze en ik denk dat dit relatiegeschenk in combinatie met mijzelf beter profileren op sociale media dé ideale oplossing is. Ik vind het ook erg prettig dat ik deze site daarvoor heb gebruikt, de aanstekers zijn namelijk snel bezorgd en ze zijn van goede kwaliteit.

Aanrader voor iedere ondernemer

Ik raad iedere ondernemer aan om op deze website producten te laten bedrukken ter vergroting van de naamsbekendheid van uw bedrijf. Mij heeft het in elk geval erg geholpen. Hieronder een paar voordelen;

  • op de site zijn veel voordelige producten te verkrijgen
  • deze producten zijn in grote hoeveelheden leverbaar
  • de bedrukking en uiteindelijke levering duren zeker niet lang

Kortom, ikzelf ben erg tevreden en ik hoop dat u dat in de toekomst ook zult zijn.