Wat te geven als cadeau? Inspiratie vind je hier!

Gezellig, je hebt aankomend weekend een verjaardag, maar je hebt alleen daadwerkelijk geen idee wat je de jarige moet geven. Jouw inspiratie en creativiteit raakt zelf ook wel op na al die jaren, en het feestvarken zelf komt ook niet met ideeën. Dan kan het inderdaad best lastig zijn om een geschikt cadeau uit te kiezen: je wilt namelijk ook zeker niet de jarige jouw cadeau niet leuk vindt. Hieronder vind je een aantal suggesties waar hij of zij wellicht wel blij van wordt!

Favoriete drankje

Iedereen heeft wel een favoriet drankje dat altijd standaard wordt besteld in het café of tijdens een borrel. Je kunt hiermee dus ook nooit fout gaan. Houd diegene van cocktails? Dan kun je bijvoorbeeld een mooi cocktailpakket geven. Zo kan de jarige zelf zijn cocktail maken. Hij smaakt dan extra lekker omdat-ie zelf is gemaakt! Een mooie fles wijn of een chique ingepakt fles sterke drank is ook altijd geschikt om te geven. Bovendien bestaan er tegenwoordig veel verschillende bierbrouwerij’s, soms wel meerdere in een bepaalde regio of stad. Hoe leuk is het dan om bier cadeau te geven uit de regio? Speciaal biertjes worden vaak goed ontvangen en ze hebben vaak ook een leuke verpakking. Dit kan natuurlijk voor zowel mannen als vrouwen; er bestaan ook veel verschillende smaken.

Cadeaubon

Misschien niet het meest originele cadeau, maar het komt wel altijd goed van pas… Een cadeaubon! Sommige gevers schamen zich als ze dit als cadeau aan iemand geven, maar dat is nergens voor nodig: de jarige mag zelf iets uitkiezen en kan dus iets kiezen wat hij zelf 100% leuk vindt. Er kan dus niet zoveel fout gaan. Bijna alle winkels verkopen cadeaubonnen, dus er is keuze zat.

Samen eten

Op een verjaardag is het altijd druk… Als organisator loop je van hot naar her om iedereen van drinken en wat lekkers te voorzien en dus heb je zelf weinig tijd om met je gasten te praten. Daarom is het een goed idee om, als genodigde, een high tea, diner of een lekkere lunch cadeau te geven. Zo kun je samen genieten van lekker eten en ook nog eens bijkletsen. Gezelligheid gegarandeerd!