Verras je vrienden met originele cadeau’s

Het is weer zover, jullie moeten met de vriendengroep een origineel cadeau bedenken voor een iemand van de groep die deze maand jarig is. Vaak neemt een iemand hierin het voortouw, maar dit keer kun jij degene zijn met het originele idee! Lees deze blog verder voor originele cadeautips.

Een waterpijp

Houdt de jarige job wel van een feestje, dan is een waterpijp wellicht een leuk idee om cadeau te doen. Een waterpijp geeft een extra touch aan een feestje en het zorgt voor gezelligheid. Je kan namelijk samen met je vrienden de waterpijp delen en er gezellig omheen chillen.  Je hebt waterpijpen in verschillende groottes, en bovendien kun je er een paar lekkere smaken bij cadeau doen. Je hebt allerlei fruitige smaakjes zoals appel en watermeloen, maar je hebt ook smaken zoals mint en energy. Jullie weten vast het best wat jullie vriend lekker vind!

Een spelletje

Bordspelletjes blijven natuurlijk hartstikke leuk. Vaak is het niet iets wat je voor jezelf koopt, omdat het toch een relatief dure aankoop is voor iets wat niet essentieel is om te hebben. Hoe leuk is het om je vrienden wat bordspelletjes cadeau te doen, en om ze vervolgens ook samen te kunnen spelen. Je hebt een boel leuke kleine spelletjes die tussen de €10 en de €15 euro kosten. Als je met een grotere groep bent kun je dus meerdere kleine spelletjes kopen of juist een duurder spel aanschaffen, zoals monopoly of de kolonisten van catan.

Een wegwerp camera

Wegwerpcamera’s zijn weer helemaal terug van weggeweest. Je kan ze kopen bij het kruidvat en bij de HEMA, en als die vol is, kan je het rolletje ook gemakkelijk daar laten printen. Maak leuke foto’s op de verjaardag zelf en je hebt meteen leuke herinneringen van jullie samen!

Iets wat je zelf gemaakt hebt

Ten slotte kun je natuurlijk altijd nog iets geven wat jij zelf gemaakt hebt. Dit is het meest persoonlijke cadeau wat je kan geven. Denk hierbij aan iets lekkers, zoals een zelfgemaakte taart of cake. Je kan echter ook iets anders geven wat je zelf kan maken. Ben je bijvoorbeeld heel handig? Dan is het leuk om iets voor in huis te geven wat je zelf gemaakt hebt.