Scherpere foto’s met je iPhone 6

Apple besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van de toestellen en de foto’s die je maakt met de camera van Apple toestel zijn dan ook al zeer aantrekkelijk, echter, het kan natuurlijk altijd beter! De eerdere standaard toestellen die werden geleverd, bijvoorbeeld bij een iPhone 6 abonnement, zijn uitgerust met een standaard camera. Gebruikers van de iPhone 6 en 6S, en gebruikers van de iPhone 6 Plus modellen kunnen binnenkort gebruik gaan maken van de nieuwe lenzen.

download

Nieuwe lenzen voor de iPhone 6

Voor de modellen in de iPhone 6 reeks worden op dit moment nieuwe lenzen ontwikkeld, zogenaamde premium lenzen. Twee innovatieve bedrijven hebben de handen ineengesloten om de perfecte lens voor de iPhone 6 modellen te ontwikkelen. Het bedrijf Fellowes, dat vooral populariteit geniet van de ExoLens, werkt samen met Zeiss om mensen met iPhone 6 abonnementen te laten profiteren van haarscherpe foto’s.

 

Drie varianten

Er worden drie verschillende lenzen gemaakt voor de iPhone 6, 6S, 6 Plus en 6S Plus. Op de eerste plaats komt er de zogenaamde wijdhoeklens en daarnaast zullen ook de macrolens en de telelens worden gemaakt voor de iPhone 6 modellen. Dat maakt de iPhone 6 abonnementen natuurlijk nog aantrekkelijker voor liefhebbers van scherp beeldmateriaal.