Pennen graveren met naam of tekst

Wil jij iemand verrassen met een mooi en blijvend kado? Geef dan pen of vulpen gegraveerd als kado. Leuk met een tekst of een naam. Een pen graveren cadeau geven is altijd een succes. Denk maar eens aan een werkjubileum,  het behalen van een diploma of certificaat, als bedankje, als huwelijkscadeau, het bereiken van het pensioen of gewoon omdat iemand veel schrijft en altijd voor je klaar staat. 

Enorm assortiment Parker pennen

Inmiddels heeft Parker het 125 jarig bestaan gevierd, dit is toch wel een fantastische prestatie toch? De pennen van Parker kenmerken zich door een elegante en zakelijke uitstraling en een voorbeeldig schrijf comfort en zijn wereldwijd bekend bij directeuren, managers, kantoormedewerkers en consumenten. Het Parker pennen assortiment omvat veel schrijfgerei. Denk hierbij maar eens aan balpennen, vulpennen, roller pennen en vulpotloden waarbij het vakmanschap, de innovatie en de expertise van de fabrikant hoog in het vaandel staan.

De Cross classic pen is een stijlicoon

De Cross classic pen is een bij veel mensen geliefde pen. Een pen uit 1946 welke nog steeds een favoriet is onder de Cross schrijvers. Een stijlicoon welke al 60 jaar brieven, gedichten en bedankjes achter zich heeft. De Cross classic pen is leverbaar in een Balpen of een Vulpotlood.

Waterman pennen goed om aan te aanschaffen

Er is een enorm uitgebreid assortiment luxe schrijfwaren van Waterman voor zowel particulieren, scholieren als voor de bedrijfsmatige markt. De mooie balpennen van Waterman, maar ook de vulpennen, potloden of rollers zijn een prachtig cadeau en schrijven heerlijk. Bovendien hebben ze een chique uitstraling en gaan ze zeer lang mee. Bij www.pengraveren.nl is er een ruime keus aan Waterman pennen.