De Nederlandse saunabon is een aanrader!

Nederlandse saunabonHeb jij al wel eens gehoord van de Nederlandse saunabon? Zo niet, dan vertel ik je er graag over. Ik heb deze zelf namelijk onlangs cadeau gekregen en vond het zo’n uniek idee! Daarom wil ik het graag met jullie delen.

Ik werd blij van de Nederlandse saunabon

De Nederlandse saunabon is een bon waar je zelf een bedrag op kunt zetten, variërend van 10 tot 150 euro. Je kunt deze bon online bestellen en eenvoudig online afrekenen. De ontvanger van de bon kan kiezen uit 80 locaties door heel Nederland. Je kunt dan kiezen voor een locatie bij jou in de buurt, of je gaat juist wat verder weg en boekt er een overnachting bij. Dit laatste heb ik zelf gedaan met mijn vriend. We waren sowieso al van plan om er een paar dagen tussenuit te gaan, dus toen ik deze saunabon kreeg hebben we de knoop doorgehakt. Ik heb toen even op de website gekeken en gekozen voor de Thermen in Nijmegen, omdat ze hier echt allerlei faciliteiten hebben. Ook hebben wij een overnachting geboekt in een nabij gelegen hotel.

De Thermen heeft alles onder één dak!

Nederlandse saunabonNa een paar weken was het zover, ons weekend vol ontspanning en wellness stond voor de deur. Eenmaal aangekomen bij de Thermen hebben we enorm genoten van alle faciliteiten. Zo zijn we lekker in de sauna geweest, hebben we genoten van de zwembaden, hammam behandelingen en natuurlijk hebben we een massage genomen. Wat ik ook erg fijn vond, was dat de Thermen een restaurant heeft waar je heerlijk kunt lunchen. Zo kun je ook tussen het ontspannen door even lekker eten. Aan het einde van de dag keerden we heerlijk ontspannen terug naar ons hotel nadat we eenvoudig met de Nederlandse saunabon hadden afgerekend. Dit bezoek was echt een weldaad voor lichaam en geest en ik kan iedereen aanraden om zo nu en dan een bezoek aan de sauna te brengen.