Leuke verjaardag muziek

verjaardag muziek

Wie wil er nu geen verjaardag vieren met leuke verjaardag muziek erbij. Mijn moeder kan hierover meepraten en dat doet ze nog steeds. Zij is onlangs 50 jaar geworden en dat hebben wij groots gevierd. Wij hadden hiervoor een zaaltje gehuurd en wij wilden haar verrassen met een optreden van een artiest. Onze moeder is namelijk helemaal gek op de Nederlands talige zanger of zangeres. Om aan haar wensen te voldoen hebben wij via het entertainmentbureau Evenses naar een leuk optreden gezocht. Helaas was de artiest die wij voor ogen hadden die dag al geboekt en dat was erg jammer. Maar niet getreurd want via dit bureau is meer dan genoeg andere artiesten of acts in te huren.

Verjaardag muziek in de vorm van een DJ

Wat wilden wij graag onze moeder verrassen met een optreden van haar geliefde artiest. Helaas waren wij net te laat met het boeken, maar dat wil niet zeggen dat haar verjaardag hierdoor in het water zal vallen. Via Evenses hebben wij een leuke DJ gevonden die de avond van leuke muziek wilt vullen. Tevens hebben wij er ook een goochelaar bij besteld, want ook daar is onze moeder helemaal verzot op.

De avond is bijzonder goed verlopen en het entertainmentbureau Evenses heeft daar aan meegeholpen. De ingehuurde acts ware op tijd op het feest aanwezig en hebben een geweldige show gegeven. Het was een zeer geslaagd feest en zeker voor herhaling vatbaar.