Kies de vloeistof die je lekker vindt

E liquid

Je het net je eerste elektronische sigaret gekocht en moet natuurlijk e-liquid kopen om er gebruik van te kunnen maken. In de webshop van eliquidmania.nl heb je meer dan 400 verschillende smaken vloeistoffen voor je sigaret. Je kunt je wel voorstellen dat je altijd wel een smaak vindt die bij je past. Gebruik je nicotine in je vloeistof, dan is dit geen probleem. De webshop heeft vele vloeistoffen met verschillende nicotinegehaltes, naar wens kun je het gebruik ook afbouwen tot een vloeistof die nicotine vrij is.

E liquid

Welke vloeistof gebruik je als beginner?

Omdat er zoveel verschillende vloeistoffen zijn, is het voor de beginner een raadsel en denk je welke e-liquid kopen in de webshop. Iedere vloeistof in de webshop bestaat uit VG en PG, de bestanddelen bepalen voor een groot deel je damp ervaring en de smaak intentie. De verschillende merken vloeistoffen hebben ieder unieke eigenschappen, zo kun je zo persoonlijk mogelijk een keus maken welke e liquid jij wilt gebruiken en welke je lekker vind.

Verschil in prijs van de vloeistoffen

Bij een e-liquid kopen kom je er ook achter dat er nogal verschillende prijzen worden gehanteerd, je zou denken een vloeistof is een vloeistof maar niets is minder waar. Het prijsverschil komt omdat er verschillende ingrediënten worden gebruikt voor het samenstellen van de vloeistoffen. Hoe sterker de smaak extracten bijvoorbeeld zijn, hoe hoger de prijs van het ingrediënt is. Op deze manier zijn er een aantal dingen die bepalend zijn of de vloeistof goedkoop of wat duurder is. Dit houdt niet in dat de voordelige vloeistof ook minder van kwaliteit is.