Keycord bedrukken met naam

Raak jij altijd je sleutels kwijt? Dan kan een keycord met je naam de oplossingen zijn. Ook als je met je kinderen naar een pretpark gaat en niet wil dat ze kwijtraken kan een keycord ook handig zijn. Ook als je ze in je winkeltje wilt verkopen kan je ze halen op de website van Promokopen. Ze kunnen een keycord bedrukken met naam als je dit wilt of een ander design. Je kan deze in grote getallen bestellen. Hoe meer je er bestelt hoe goedkoper ze per stuk worden. Als je ze wilt verkopen kan je dus het meeste winst maken als je ze in grote getallen opkoopt.

Veel keuze

Als je op de website van Promokopen komt kan je zien dat er enorm veel keuze is binnen de keycords. Je kan tussen veel verschillende kleuren, merken, materialen en nog veel meer kiezen. Als je op de website komt kan je zien dat je ze kan sorteren op jouw wensen. Als jij een goedkope keycord van 30 cent wil in een blauwe kleur kan je deze vinden. Verder kan je ook meteen door naar andere producten als Elektronica en tassen. Ze hebben enorm veel producten die op jou wachten om te worden besteld. Een groot deel van deze producten kun je custom laten bedrukken door de mensen van Promokopen.

Vragen?

Als je nog rondloopt met vragen kan je deze stellen via de telefoon of via de mail aan de klantenservice van Promokopen. Deze mensen staan altijd voor je klaar om antwoordt te geven op je vragen en om je te helpen met het bestellen van de producten.