Kerstpakketten 2020: dit zijn de trends

Kerstpakketten 2020

Ben jij verantwoordelijk voor het kiezen van kerstpakketten in 2020 voor je bedrijf? Dan staat je een lastige klus te wachten. Hoe meer mensen jij het pakket voor moet kiezen, hoe moeilijker het wordt. Iedereen is namelijk anders. Mensen verschillen in levensstijl, smaak, allergieën, denkwijze en meer. Daar wil je zo’n pakket natuurlijk het liefste op aanpassen maar bij een grote organisatie is het geen mogelijkheid om een pakket te kiezen voor ieder individu. Dan moet je een algemene keuze maken.

Kerstpakketten 2020

De populairste pakketten

Nog altijd zijn er een aantal pakket soorten hartstikke populair. Wat nog altijd veel verkoopt is:

  • een pakket met eten
  • een pakket met alcoholische dranken
  • een pakket met verwenproducten zoals Rituals

Er zijn echter ook een aantal nieuwe dingen om uit te kiezen waar veel mensen erg enthousiast worden. Vind jij duurzaamheid en het klimaat belangrijk? Is dat misschien zelfs wel een waarde die je uit wil stralen met je bedrijf? Dan is het een leuk idee om namens al je medewerkers een boom te planten. Ze krijgen dan allemaal een kleinigheidje zoals een Rituals pakketje en daarnaast een eigen boom op hun naam. Zo kun je de normen en waarden die belangrijk zijn voor jou als ondernemer ook terug laten komen in je pakketkeuze. 

Kerstpakketten 2020

Zelf samenstellen

Als je niet al te veel medewerkers hebt dan is het ook hartstikke leuk om een pakket helemaal zelf samen te stellen per persoon. Je kunt dan producten kiezen waar die bewuste persoon heel blij mee zal zijn. Een gepersonaliseerd kerstpakket is werkelijk een onvergetelijk cadeau.