Hoe stel je een origineel kerstpakket samen?

kerstpakketen

Hoe stel je een origineel kerstpakket samen?

3 tips voor het samenstellen van een origineel kerstpakket

De feestdagen staan weer voor de deur. Dat betekent gezelligheid met familie, lekker veel eten en natuurlijk een kerstpakket! Ben jij als werkgever nog op zoek naar een leuk kerstpakket? En wil je graag iets anders geven dan normaal? Dan is dit blog wat voor jou! Wij helpen je namelijk een origineel kerstpakket samen te stellen. Zo kun je jouw werknemers laten zien dat je hun harde werk van het afgelopen jaar écht enorm waardeert. Gebruik de volgende 3 tips en jouw kerstpakket wordt zeker een succes.

1. Kies voor een thema

Je kunt natuurlijk een standaard kerstpakket aan jouw werknemers geven gevuld met lekker eten en verschillende dranken. Maar in plaats van kale dozen met onsamenhangende producten, kun je ook een origineel kerstpakket samenstellen in thema met bijpassende producten. Dat is pas echt een feest voor het oog! Dit kerstpakket kun je met trots aan je medewerkers presenteren.

2. Stel een kerstpakket samen dat past bij het bedrijf

Je kunt ook een kerstpakket samenstellen dat bij jouw bedrijf past. Is er bijvoorbeeld een bepaalde kleur die onlosmakelijk met jouw bedrijf verbonden is? Dan kun je allerlei producten aan het kerstpakket toevoegen met deze kleur. Of zit je bijvoorbeeld in een bepaalde branche? Zoals de technologie? Dan zijn gadgets in het kerstpakket leuk. Wees creatief!

3. Laat een kerstpakket op maat samenstellen

Vind je het lastig om zelf een origineel kerstpakket samen te stellen? Dan kun je ook altijd hulp inschakelen en kerstpakketten van Kerstpakketten WWG bestellen. Hier kun je kerstpakket volledig op maat laten maken. Geef jouw wensen door en zij gaan voor je aan de slag. Heb je vragen? Of wil je meer weten? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier.