Het vinden van een goed kraamcadeau

Een goed kraamcadeau vinden, is niet altijd even makkelijk. Wanneer je graag een cadeautje geeft waar een pasgeboren baby echt profijt van heeft, dan is het belangrijk dat deze zacht is en een mooie kleur heeft. Je kunt dan ook eens kijken naar de Happy Horse konijn knuffels. Deze zijn aangenaam zacht en zijn beschikbaar in een groot aantal mooie kleuren. Op deze manier kun je eenvoudig iets kiezen wat ook geheel past bij de inrichting en de kleuren van de babykamer. Er worden door Happy Horse erg veel verschillende variaties van het knuffelkonijn geboden en is dan ook beschikbaar in 25 verschillende varianten. Op deze manier kun je een persoonlijk en passend cadeau geven. Naast konijnen zijn er ook verschillende soorten knuffeldoekjes in het assortiment te vinden. 

Maak je Happy Horse konijn nog persoonlijker

Naast het kiezen van een passende kleur, kun je jouw Happy Horse konijn nog een stuk persoonlijker maken met het laten bedrukken van de naam van de baby. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk, om naast de naam ook de geboortedatum te laten drukken. Dit is een leuke herinnering en bovendien erg handig om te herkennen dat het knuffeltje bij het desbetreffende kindje hoort. Happy horse konijnen zijn vanaf 14,95 euro beschikbaar. De knuffeldoekjes zijn al vanaf 8,50 euro beschikbaar. 

Een Happy Horse konijn aanschaffen

Een Happy Horse konijn is het type kraamcadeau dat altijd in de smaak valt bij baby’s en jonge kinderen. Je kunt deze dan ook vinden in veel verschillende maten en kleuren. Wanneer je er online één bestelt, duurt het doorgaans drie tot vijf werkdagen tot je deze in huis hebt. Wanneer je je kraamcadeau eerder nodig hebt, bestaat er de mogelijkheid om een spoedbestelling aan te vragen.