Het perfecte cadeau: de kletspot

Heb je binnenkort een feestje, verjaardag of een andere speciale gelegenheid waarvoor je nog een origineel cadeau moet zien te bedenken? Dan hebben wij het perfecte cadeau voor je. Ondanks het feit dat het voor veel mensen een uitdaging is om iedere keer weer iets te vinden, biedt dit cadeau je zelfs de mogelijkheid om verder uit te breiden bij eventueel een nieuwe verjaardag. Om wel cadeau het gaat, vertellen we je in dit artikel. We hebben het dan natuurlijk over het perfecte cadeau: de kletspot. De kletspot is een spel dat gespeeld kan worden met meerdere mensen door middel van het stellen van vragen aan elkaar leer je elkaar beter kennen. Wil jij weten waar dit allemaal goed voor is? Wij vertellen het je!

Je leert elkaar kennen

Het leuke aan het perfecte cadeau: de kletspot, is dat je elkaar door en door leert kennen. Zo kun je op bepaalde vragen wel minuten en soms urenlang doorgaan, omdat er zo ontzettend veel diepgang in het antwoord kan zitten. Het zijn namelijk geen vragen zoals; Wat is de hoofdstad van Groningen? Nee, het zijn vragen die je aan het denken zet. Vragen waarbij je moet graven in je brein en waarbij je een stukje van je ziel moet blootleggen. Niet voor niets is dit het perfecte spel wanneer je elkaar wat beter wilt leren kennen. Nu is het voor de eerste date misschien iets te persoonlijk en ook confronterend, maar in een later stadium kan dit prima. Kies je er toch voor om het direct te spelen, dan is het natuurlijk helemaal aan jezelf of jij het achterste van je tong laat zien aan degene wie de

Er komt geen eind aan

Kies je voor een avondje kletspot, dan is de kans vrij groot dat jullie hier uren mee kunnen doorgaan. Vooral wanneer je dit met meerdere mensen doet, kunnen er natuurlijk ook allerlei verschillende discussies ontstaan. Het leuke aan dit spel, is dat er geen goed en ook geen fout is. Doordat de vragen open zijn en door iedereen anders zijn te interpreteren en dus ook een ander antwoord kan worden gegeven, kun je bepaalde vragen prima meermaals stellen. Zo kun je ook je eigen creatieve geest de vrije loop laten en de vraag in een bepaalde richting duwen. Dit kun je doen door de context iets aan te passen of door de vraag in plaats van algemeen, toch iets meer richting een bepaalde hoek te duwen. 

Vooral leuk voor stellen

Als stel denk je elkaar vaak door en door te kennen. Toch blijkt dat er altijd zaken zijn waarover zowel jij, als je partner zich zal verbazen. Niet voor niets is het daarom dus ook goed om elkaar af en toe een stevig aan de tand te voelen. Door een spelletje kletspot is dit geen enkel probleem. Zo kun je zelfs een uitbreidingsset kopen, waarbij je vragen krijg die een bepaalde kant opgaan, waardoor je elkaar op allerlei verschillende vlakken nog beter kunt leren kennen.