Het bedrukken van producten van textiel

Bedrukte badjassen worden door veel mensen gedragen, dit kan thuis zijn maar bijvoorbeeld ook in een hotel. Andere plekken waar badjassen met bedrukking vaak voorkomen is in zwembaden, sauna’s en wellnesscentra. Badjassen bedrukken kan dan ook een zeer goede manier zijn om promotie te maken voor jouw bedrijf. Een van de voordelen van badjassen is dat deze veel ruimte bieden om te bedrukken. Zo kun je jouw logo er erg groot opzetten en heb je meer plek om tekst te plaatsen. Daarnaast kun je zelf de kleur van de badjassen uitkiezen waardoor je deze nog beter kunt laten aansluiten op de stijl van jouw bedrijf. 

Het bedrukken van handdoeken 

Een andere heel erg populair product van textiel dat vaak wordt bedrukt zijn handdoeken. Handdoeken worden onder andere door sportscholen vaak ingezet als promotiemateriaal. Ook wellnesscentra en sauna’s hebben vaak handdoeken bedrukt met hun eigen logo of tekst. Er zijn verschillende soorten handdoeken die je kunt laten bedrukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende maten maar ook aan verschillende soorten stoffen. Bij een Handdoeken bedrukken kun je van te voren een digitale proefdruk aanvragen. Je krijgt dan digitaal een ontwerp toegestuurd met de gewenste bedrukking zodat je deze kunt controleren. Op deze manier ben je er zeker van dat de bedrukking naar wens zal zijn.

Je kunt textiel ook laten borduren

Naast dat textiel heel erg geschikt is om te bedrukken kun je er ook voor kiezen om textiel te laten borduren. Vooral kleding wordt vaak geborduurd, daarnaast wordt er ook vaak voor gekozen om handdoeken te laten borduren. Het borduren van een tekst of logo op textiel zorgt voor een uitstraling van het product. Zeker voor het personaliseren van handdoeken van bepaalde soorten stoffen wordt borduren aangeraden omdat dit mooier zal zijn. Ook blijft een geborduurde tekst of logo heel erg lang van goede kwaliteit. De prijs voor het borduren van producten zal onder andere afhangen van de grootte van de tekst of afbeelding.