Gift & more

Wij hebben een Facebook pagina waar allemaal gratis spullen worden aangeboden door andere mensen. Deze gratis spullen op Gifts & More kunt u op reageren met een lootje of ”graag”. De persoon die de spullen verloot zal zelf iemand uitkiezen of loten die de spullen mag komen ophalen. Zodra er een aantal reacties zijn geplaatst op iets dat wordt weggegeven, dan zal de verloting plaatsvinden. Uiteraard wordt dit op een eerlijke manier gedaan zodat iedereen kans maakt.

Gifts & MoreWat gebeurt er na een loting?

Wanneer de persoon die iets verloot iemand heeft uitgekozen zal dat onder het bericht kenbaar gemaakt worden. De winnaar kan daarna een afspraak maken met de persoon die het heeft verloot. Zo kunt u als u heeft gewonnen de spullen thuis ophalen bij deze persoon. Het is de bedoeling dat iedereen even veel kans maakt om uitgeloot te worden. Het is dan ook niet toegestaan om een motivatie te geven als reactie. U kunt alleen meeloten door ”graag” of een ”lootje” te reageren onder een gift.

Hoe wordt u lid van Gifts & More?

Gifts & More heeft een Facebook groep, Facebook pagina en een website.

U kunt lid worden van de Facebook pagina door de pagina te liken. Daarnaast kunt u ook lid worden van de Gifts & More groep door u hiervoor aan te melden. Op de website van Gifts & More vindt u lopende acties, nieuws en informatie over de community.

De groep is bedoeld voor mensen in en de omgeving van Amersfoort. Zo kunnen de gewonnen goederen altijd dichtbij opgehaald worden. Er zijn dagelijks vele cadeaus en spullen welke opgehaald kunnen worden. Meld u dus snel aan om lid te worden!