Geef nu iemand een bedankje

WK006_foto_hEr komen wel eens mensen voor in mijn leven die ik graag een bijzonder bedankje zou willen geven, en dan niet op een standaard manier maar echt met een origineel cadeau zo dat ze weten dat ze speciaal voor mij zijn en ik ze heel dankbaar ben. Door een goede tip ben ik daardoor op een website terecht gekomen die allerlei producten verkoopt als een bedank cadeau, je hebt werkelijk keuze uit alles wat je je maar kunt bedenken. Zelf kies ik meestal voor een speciaal doosje met allemaal zaadjes erin waar iets uit kan groeien of een special bedank kaart met prachtige tekst en bloemen, je kunt het allemaal hier vinden.WK002._foto_2_jpg_h

Een speciaal cadeau

De mensen die ik in de afgelopen tijd een speciaal bedankje heb gegeven die waren mij erg dankbaar voor wat ik ze  gaf, en dat verdienen ze ook want ze hebben mij erg vaak geholpen. Op de website kun je genoeg bedankjes vinden voor wie dan ook, neem dus nu snel een kijkje en kies ook jouw bedank cadeautje hier op de website uit voor iemand die volgens jou ook wel een dikke bedankt mag krijgen net als mijn goede vrienden en collega’s aan wie ik het gegeven heb afgelopen jaar.IMG_2323kopie_h