Een puzzel als kado 

Wil jij een puzzel kado geven? Altijd een leuk idee en voor elke leeftijdscategorie is  er wel een leuke puzzel te verkrijgen. Ook heb je verschillende merken en soorten puzzels of thema puzzels. Een puzzel is ook al te verkrijgen in 6 stukjes maar ook al in 5000 puzzel stukjes. 

Wanneer geef je een puzzel kado

Wanneer geef je een puzzel kado? Je kunt op verschillende manieren een puzzel kado geven. Bijvoorbeeld als verjaardagscadeau of als bedankje of als een beterschap kado naast je fruitmand. Ook zijn er veel bedrijven die een puzzel als kerstgeschenk geven of in je kerstpakket met nog veel andere lekkernijen en spullen. Er zijn dus zat mogelijkheden om een puzzel kado te geven. Bijvoorbeeld met een kerstgeschenk kun je een jan van haasteren kerstpuzzel kado geven dit is dan speciaal in het thema kerst en is dan erg toepasselijk. Of als je een puzzel kado geeft voor een beterschap kan er een fruitmand of bloemetje opstaan of een beer met een pleister. Er zijn dus wel 1000 mogelijkheden om een puzzel kado te geven en het is voor iedereen leuk!

Verschillende puzzels 

Je hebt verschillende soorten puzzels zoals hierboven al een beetje geschreven staat. Ook zijn er wooden city puzzles dit is een  moderne vorm van 3D puzzels. Of de escape room puzzels bij deze puzzel is de afbeelding niet hetzelfde als de afbeelding als je de puzzel gaat maken dus extra moeilijk en uitdagend. Ook zijn er houten puzzels dit kunnen puzzels zijn die je normaal ook kent maar dit kunnen ook stapelblokken zijn voor de jongere kinderen. Je hebt puzzels ook in verschillende vormen bijvoorbeeld de 3D vorm of een ronde vorm de mandala of in een rechthoek of vierkant of in een maan vorm. En ook in verschillende aantal stukjes kun je een puzzel verkrijgen.