Een portemonnee VS een pasjeshouder

De dubbele pasjeshouder wordt steeds populairder. En dat is niet voor niets! Het contante geld wordt steeds minder gebruikt. Daarom is de redenen om een portemonnee te gebruiken steeds minder groot. Toch zijn er nog altijd mensen die zweren bij een portemonnee. Ze gebruiken hem bijvoorbeeld voor het bewaren van bonnen en hun passen. Zelf heb ik toch een voorkeur voor een pasjeshouder. Ik heb de voordelen van de portemonnee en de pasjeshouder tegenover elkaar gezet. Zo kun je zelf een weloverwogen besluit nemen waar jouw voorkeur naar uit gaat!

De voordelen van een pasjeshouder

Een pasjeshouder heeft veel voordelen. Zo is een pasjeshouder veel veiliger dan een portemonnee. De portemonnee kan veel sneller gestolen worden doordat deze vaak in de achterbroekzak bewaard wordt. Bij een miniwallet is dit niet het geval. Door het compacte formaat kun je deze makkelijk in je voorzak of zelfs je binnenzak bewaren. Daarnaast beschikken veel pasjeshouders over een systeem wat er voor zorgt dat je pas niet zomaar geskimd kan worden. Dit voorkomt een hoop ellende! Tenslotte zorgt een pasjeshouder voor bescherming van je passen. De passen kunnen namelijk niet buigen. Dit zorgt ervoor dat je passen langer mee gaan. 

De voordelen van een originele portemonnee

Een portemonnee heeft natuurlijk ook genoeg voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de velen modellen die beschikbaar zijn. Het is natuurlijk super leuk om je portemonnee te combineren met een leuke jas of tas. Daarnaast is een originele portemonnee handig wanneer je vaak veel contant geld bij je draagt. Je kunt het organiseren in vakjes. Zeker wanneer je veel muntgeld hebt kunnen die vakjes van pas komen. Wanneer je beperkt muntgeld bij hebt, kun je natuurlijk ook altijd kiezen voor een pasjeshouder met een muntvak. Zo heb je de voordelen van een portemonnee en pasjeshouder in een. Een pasjeshouder heeft dus veel voordelen! Ben je benieuwd welke modellen allemaal beschikbaar zijn? Bekijk dan de website!