Een nieuwe trend: kerstbal met tekst

De behoefte om iemand een uniek en bijzonder cadeau te willen geven is nu ook doorgedrongen tot de kerstversiering. In de webshop van Origineel Cadeautje kun je een kerstbal met tekst bestellen. Sterker nog, naast tekst is het ook mogelijk om afbeeldingen op de kerstballen te laten maken. Welke tekst en welke afbeeldingen je wilt laten graveren is helemaal aan jou. Je kunt zelf teksten verzinnen en daar eigen afbeeldingen bij uploaden, maar je kunt voor een kerstbal met tekst ook gebruik maken van een aantal leuke standaardteksten en plaatjes. Je hebt dus de volledige controle over jouw unieke kerstbal.

Uitzoeken van een kerstbal met tekst

Het uitzoeken van een kerstbal met tekst in de webshop is niet moeilijk. Eerst kies je een leuke kerstbal uit. Zodra je die selecteert heb je de kans om daar teksten bij te maken en er afbeeldingen bij te zoeken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je heb dus de kans iedereen een gepersonaliseerde kerstbal te geven. Dat is vooral leuk als er in het afgelopen jaar speciale gebeurtenissen hebben plaatsgevonden, zoals een geboorte of een bruiloft. Het is ook bijzonder als je een kerstbal met tekst laat maken voor een dierbare die is overleden. Als kerstbal is dat een blijvende herinnering.

Mijn eerste kerstbal

Een trend die al een aantal jaren gaande is, is het laten maken van een kerstbal met tekst voor een pasgeborene. Meestal wordt daar de tekst Mijn Eerste Kerstbal op gegraveerd, vaak samen met de naam van de baby, de geboortedatum en een leuke afbeelding. Als je zo’n kerstbal met tekst cadeau geeft hoef je niet bang te zijn dat er ongelukken gebeuren. Deze kerstballen zijn extra groot en sterk. De kans is klein dat deze ballen kapot gaan als ze uit de boom vallen.