Bidon bedrukken?

Bidon bedrukken

Heb jij een eigen bedrijf en ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Tegenwoordig is het mogelijk om jouw eigen bidon te bedrukken. Benieuwd waar dit kan? We vertellen je er meer over.

Waar een bidon bedrukken?

Voor het bedrukken van een bidon zijn er diverse partijen waar je terechtkunt. Wij raden je aan om een bidon te bedrukken bij Retulp.nl. Bij deze partij kun je namelijk terecht voor het laten bedrukken van een bio bidon. Met deze bidon ondersten je een gezonde en sportieve levensstijl en daarnaast draag je een steentje bij aan een schoner milieu. De bidon van Retulp smaakt en ruikt niet naar plastic en bovendien zijn de bidons BPA. Tijdens de productie wordt er geen gebruikgemaakt van schaarse fossiele grondstoffen, maar van de hernieuwbare grondstof suikerriet.

Bidon bedrukken

Mogelijkheden

Een bidon is onmisbaar tijdens het sporten. Speel hierop in en laat bidons bedrukken met het logo of een leuke quote dat past bij jouw bedrijf. Zo val je op! Daarbij zijn er verschillende mogelijkheden voor het bedrukken. Op de website kun je eenvoudig een gepersonaliseerd ontwerp maken voor de bio bidon. Zelf niet aan de slag gaan? Mail dan het logo en de wensen naar het bedrijf en er wordt kosteloos een ontwerp gemaakt. Daarbij is het belangrijk dat je een keuze maakt tussen een bio bidon van 500ml en 750ml. Bovendien moet je een keuze maken tussen een witte of een transparante fles. De keuze is aan jou. Op de website vind je diverse voorbeelden, zodat je wat inspiratie kunt opdoen.

Snelle levertijd

Op de website vind je altijd meteen wat de prijzen zijn voor jouw aankopen. Zo weet je meteen waar je aan toe bent. Bovendien geldt dat je altijd vooraf een gratis digitale drukproef ontvangt, waardoor je meteen weet waar je aan toe bent. Verder geldt dat er een snelle levertijd is van 8 tot 10 werkdagen. Zo heb je nog op korte termijn jouw gepersonaliseerde bio bidons binnen en kun je deze geven aan jouw werknemers, klanten en andere relaties.